Sikeres regisztráció!

A regisztrációkor megadott email címedre egy visszaigazoló levelet küldtünk (benne a részletekkel, tudnivalókkal).
A leveleink általában maximum 10 perc alatt megérkeznek.

Amíg várakozol, olvasd el ezt az oldalt…

Új videósorozat:

Jogi tudnivalók kisvállalkozóknak

Az egyetlen magyar jogi tájékoztató csomag, amelyből választ kapsz a céged érintő jogi kérdésekre.

Mutasd a részleteket

Egy kisvállalkozás vezetőjeként gyakran fáj a fejed, mert nem tudod…

hogyan írj bombabiztos szerződéseket?

hogyan védd meg saját márkád a konkurensektől?

hogyan hajtsd be gyorsan és egyszerűen a kintlevőségeid?

Többé nem kell aggódnod!

A Bodó Ügyvédi Iroda jogi videós csomagja segít irányt mutatni a jog útvesztőjében.

Szeretném a videó csomagot

A fejed is belefájdul a jogi dolgokba?

Valószínűleg ismerős az érzés, amikor szerződést kellene írnod, de bizonytalan vagy, hogy megfelelően kezeltél-e minden jogi aspektust. Kétségek és aggályok merülnek fel benned, vajon elegendő védelmet nyújt-e a szerződés a céged számára. Ez a bizonytalanság gyakran fejfájással és feszültséggel is jár, hisz mindez hatalmas kockázatot jelent a vállalkozásod számára.

Ám a szerződésírás csak egyike annak a számos jogi kihívásnak, melyekkel egy magyar kisvállalkozásnak szembe kell néznie. A kintlevőségeid behajtása és a márkád védelme számodra hosszú és bonyolult jogi folyamatnak tűnhet, ezért legtöbbször bele sem kezdesz.

Ezek az állandóan jelenlévő problémák a magyar kisvállalkozók mindennapjainak részeivé váltak. Ám most itt a megoldás, ami mindent megváltoztat!

Ismerd meg a jogot, és lépj előre a segítségével!

Több évtizedes szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a Bodó Ügyvédi Iroda megalkotta a kulcsot a megoldáshoz, amire vágysz. Ez a videós jogi csomagunk számodra is elérhetővé teszi azokat a legfontosabb jogi ismereteket, melyekre a vállalkozásod üzemeltetéséhez szükséged lehet.

Szeretném a videó csomagot

Betonbiztos szerződések, behajtott kintlevőségek és a márkád védelme

Képzeld el, ahogy a videók megtekintését követően magabiztosan és hozzáértően kezeled a szerződéseket, hajtod be céged kintlevőségeit, és hatékonyan véded a márkád a másolók ellen. Büszke vagy a vállalkozásodra, és nyugodtan alszol éjjelente. A Bodó Ügyvédi Iroda videós jogi csomagja ezt a lehetőséged kínálja neked!

Szerezd meg most a jogi videós segítséget,
és ma éjjel már nyugodtan hajthatod álomra a fejed!

Pont ezt szeretném!

Ezekkel a jogi témákkal ismerkedhetsz meg a csomagunk segítségével

bombabiztos szerződésírás

A videós csomagban egy részletes és könnyen követhető útmutatót találsz arról, hogyan írj olyan szerződéseket, amelyek megerősítik az üzleti érdekeidet, minimalizálják a jogi kockázatot, és védelmet nyújtanak az esetleges viták során. Ismerj meg olyan stratégiákat és bevált gyakorlatokat, melyekkel elkerülheted a későbbi jogi csapdákat, és bátran megköthetsz új üzleti kapcsolatokat!

hatékony követeléskezelés

A videók segítségével megtanulhatod a kintlevőségek hatékony behajtásának módjait. Ismerd meg azokat az eljárásokat és technikákat, melyekkel hatékonyan követelheted azt a pénzt, amely a cégednek jár. Ne vesztegess további időt és erőforrásokat a követelések utáni hajszára! Tanuld meg a bevált módszereket, és szerezzd vissza a pénzed, hogy továbbfejleszthesd vállalkozásod.

kiterjedt márkavédelem

A videós csomag mélyreható útmutatást nyújt a márkavédelem területén is. Ismerd meg a legfontosabb fogalmakat és eljárásokat a védjegyekkel kapcsolatban, és tanuld meg, hogyan védheted meg márkád az illetéktelen felhasználástól és a hamisítástól. Építs fel erős védjegyportfóliót, ami megóvja az üzleted identitását és értékét, valamint biztosítja az ügyfeleid és partnereid bizalmát.

3 jogi konzultáció egyetlen vacsora áráért?

Igen, lehetséges!

Kérem a videós csomagot!

Gergő vagyok.
Az ügyvéded.
A barátod.

Dr. Bodó ügyvédi irodánk 2013-ban nyitotta meg kapuit Nyíregyházán, majd néhány évvel később Debrecenben is elindítottuk praxisunkat. Célunk, hogy modern, jól érthető megoldásokat és jogi szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, melyekkel felgyorsíthatjuk az olykor hosszadalmas, és rengeteg energiát igénylő peres és nemperes eljárásokat.

Irodánk kiemelt területei az adatvédelem, cégügyek, adótanácsadás és a követeléskezelés, azonban ingatlan adásvételi, közbeszerzési és védjegyoltalmi kérdésekben is megszámlálhatatlan tapasztalatot szereztünk.

Már csak egy lépésre vagy attól, hogy megszerezd a vállalkozásod stabil üzemeltetéséhez szükséges jogi ismereteket…

Rendeld meg most a jogi tudnivalókról szóló videócsomagot!

Jogi tudnivalók kisvállalkozóknak
videócsomag

  • 3 fontos jogi téma

  • ellenőrző lista a tennivalókhoz

Most mindössze:

7.600 Ft + áfa

Megrendelés ide kattintva

Ez a csomag olyan szakértelmet és ismereteket tartalmaz, melyeket sok-sok év tapasztalatával halmoztunk fel ügyvédi praxisunkban.

Ehhez a tudáshoz más szakembernél sok tízezer forintért juthatnál csak hozzá, mivel jelenleg ez az egyetlen videó formátumú tájékoztató csomag a magyar piacon, ami kimondottan kisvállalkozók számára készült.

Ha úgy érzed, nem bízol szaktudásunkban eléggé, nyugodtan zárd be ezt az ablakot. Ám ha gyorsan szeretnél hasznos információkhoz jutni, ráadásul a piaci ár töredékéért, akkor kattints most, és perceken belül hozzájuthatsz a vállalkozásod biztonságát megalapozó tudástárhoz.

Igazatok van, ez egy vissza nem térő ajánlat!