Válaszolj úgy a hivatalos levelekre, mint egy jogász!

Válaszolj úgy a hivatalos levelekre, mint egy jogász!

Letölthető jogi levélminták
az üzleti élet minden területére

Ha cégednek még nincs saját ügyvédje, ez az ingyenes csomag segít a hivatalos és üzleti leveleid szakszerű megírásában!

Ingyenes letöltés ide kattintva

Célirányosan terelgeted a vállalkozásod,
ám amikor jogi dolgokról van szó, nem tudod…

hogyan kell felszólító levelet írni annak, aki lemásolta a digitális tartalmaid?

hogyan kell fizetési felszólítást küldeni, ha egy ügyfél tartozik neked?

hogyan kell írásban felmondani egy alkalmazottnak?

Számos kisvállalkozás nem engedheti meg magának, hogy hasonló helyzetekben egy jogászt kérjen fel a hivatalos levél megfogalmazására.

Te azonban egy lépéssel közelebb kerülhetsz a rendezett jogi keretekhez a jogi levélmintáink segítségével!

Tedd meg az első lépést:

Töltsd le most ingyenes csomagunkat, és többé nem kell azon aggódnod, hogy jogszerűen jársz-e el egy-egy ügyben!

Ez kell nekem! – Letöltöm >

Amikor nem találod a szavakat

Az üzleti életben nap mint nap érnek bennünket váratlan fordulatok, melyekre érdemes azonnal reagálni. Tudod, hogy válaszolnod kellene, de nem tudod, mit írj a másik félnek. Szeretnél profi látszatot kelteni, ugyanakkor tudod, hogy nem vagy jogász. Így viszont félsz belemenni egy konfliktusba, hisz még a végén te fogod megégetni magad. Ilyenkor azt kívánod, bárcsak lenne egy jogász a csapatodban, aki profi módon, betonbiztosra meg tudná írni helyetted a levelet!

Azonban egy saját, céges jogász alkalmazása még mindig csak a „nagyobbak” kiváltsága. Tudjuk jól, hogy egy kicsi vállalkozás nem engedheti meg magának, hogy minden hivatalos kérdésben egy jogász véleményét kérje.
(Vagy mégis?)

Egy jogász a laptopodon

Képzeld el, hogy a legközelebbi problémás helyzetnél nyugodtan felnyitod a laptopod, és kikeresed a megfelelő jogi sablont. Átírod benne a céges adatokat, és aktualizálsz benne pár apróságot. Mindezzel 5 perc alatt elkészülsz, és el is küldöd a címzettnek. Te pedig hátradőlsz, és elégedetten várod, hogy leveled megtegye a hatását!

Töltsd le most ezt a jogászok által írt levél sabloncsomagot teljesen kockázatmentesen!

Letöltés

A Bodó Ügyvédi Iroda most is segít

Mi, a Bodó Ügyvédi Iroda tagjai elkötelezetten dolgozunk azért, hogy csökkentsük az üzleti pereket. Ügyfeleink számára alapos, minden részletre kiterjedő szerződéseket készítünk, ám látjuk, hogy gyakran még ez sem elég.

Ezért hoztuk létre ezt a mintalevelekből álló csomagot, amelyben minden üzleti helyzetre találsz egy-egy sablont. Ezeket a leveleket több évtizedes szakmai tapasztalatunk alapján írtuk meg, és részedről már csak egy kis személyre szabást igényel.

Pont ez kell nekem is!

Még ne töltsd le! – Olvasd el ezt előtte!

Most lehet azt gondolod, neked nincs szükséged jogászok által megírt, több évtizednyi szakmai tapasztalatot magába sűrítő szövegekre. Maximálisan biztos vagy abban, hogy a te cégedben minden jogszerűen történik. Ha ez így van, bátran bezárhatod ezt az ablakot.

Ám ha csak egyszer is megtörtént már, hogy a gyomrod görcsbe rándult egy kellemetlen partner miatt, egy szöveg miatt amit jó lett volna „hivatalosan” megfogalmazni, akkor nincs okod hezitálni a döntésen.

Garantáljuk, hogy legalább egyszer biztosan hasznát fogod venni ezeknek a leveleknek!

Igazad van. Induljon a letöltés!