Kiscsoportos
Jogi audit

mikro- és kisvállalkozóknak

Átvizsgáljuk céged jogi dokumentumait, szakmai tanácsokkal látunk el, és közben más vállalkozók tapasztalataiból is tanulhatsz!

Jelentkezem az auditra

Már egy ideje aggasztanak vállalkozásod jogi iratai, azonban…

még nem tudsz megfizetni egy ügyvédet, hogy mindent rendbe tegyen?

égednek egyelőre az iránymutatás is elegendő lenne?

arra is kíváncsi lennél, más hogyan old meg bizonyos dolgokat a te szakmádban?

Akkor most dőlj hátra, és nyugodj meg.

Végre megtaláltad a megoldást a problémádra.

Jelentkezz az auditra

A Bodó Ügyvédi Iroda kiscsoportos jogi auditja megmutatja a helyes irányt a jog útvesztőjében!

Nyomaszt a folyamatos jogi bizonytalanság?

Kisvállalkozóként bizonyára te is nap mint nap szembesülsz olyan problémákkal, melyek megnehezítik vállalkozásod zavartalan működését. Jogviták, bírósági eljárások, pénzügyi veszteségek, a hírneved károsodása és üzleti lehetőségek elszalasztása – ezek mind olyan eshetőségek, melyek veszélybe sodorhatják vállalkozásod növekedését és stabilitását.

Talán még nem rendelkezel megfelelő jogi ismerettel vagy erőforrással ahhoz, hogy ezeket a problémákat hatékonyan kezeld.

A segítségünkkel azonban egyszerűen, könnyedén és költséghatékonyan juthatsz olyan átfogó tudáshoz, melynek birtokában elkerülheted az imént felsorolt bonyodalmakat!

Jelentkezem az auditra

Kis csoport, nagy hatás:
Vezesd vállalkozásod a jogi biztonság felé!

Nehézségeidre a Bodó Ügyvédi Iroda kisvállalkozók számára meghirdetett kiscsoportos jogi auditja lesz a megoldás. Tapasztalt ügyvédi csapatunk átvizsgálja vállalkozásod jogi dokumentumait, és részletes véleményt, javaslatokat kapsz tőlünk. Mindezt kiscsoportos környezetben tesszük, így most jóval kedvezőbb áron juthatsz a minőségi jogi audit előnyeihez! Ráadásul azt is megtudhatod, hogy más, hozzád hasonló kisvállalkozók hogyan küzdenek meg egy-egy húzósabb szituációval.

Jogi aggodalmaktól mentesen, az összefogás erejével

Képzeld el, mennyivel nyugodtabb lesz az életed, ha tapasztalt ügyvédek nézik át vállalkozásod jogi dokumentumait! Gondolj arra, milyen lehetőségek nyílhatnak meg előtted a jövőben. Kiscsoportos jogi auditunk lehetővé teszi, hogy szabadon alakítsd vállalkozásod jövőjét.

A hatékony szerződések, a sikeres kintlevőség-behajtás és a márkavédelem révén biztosíthatod vállalkozásod stabilitását és növekedését; csoportunkban pedig számos hozzád hasonló kisvállalkozóval ismerkedhetsz meg, így akár egymás hibáiból is tanulhattok!

Ne hagyd, hogy múltbéli tapasztalataid korlátozzák vállalkozásod jövőbeli lehetőségeit!

Csatlakozz a Bodó Ügyvédi Iroda kiscsoportos jogi auditjához, és kormányozd vállalkozásod a biztonság és növekedés irányába!

Pont ezt szeretném!

Gergő vagyok.
Az ügyvéded.
A barátod.

Dr. Bodó ügyvédi irodánk 2013-ban nyitotta meg kapuit Nyíregyházán, majd néhány évvel később Debrecenben is elindítottuk praxisunkat. Célunk, hogy modern, jól érthető megoldásokat és jogi szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, melyekkel felgyorsíthatjuk az olykor hosszadalmas, és rengeteg energiát igénylő peres és nemperes eljárásokat.

Irodánk kiemelt területei az adatvédelem, cégügyek, adótanácsadás és a követeléskezelés, azonban ingatlan adásvételi, közbeszerzési és védjegyoltalmi kérdésekben is megszámlálhatatlan tapasztalatot szereztünk.

Ezeket a területeket vizsgáljuk meg a jogi audit során

Szerződések

Hozd el az élő (személyes vagy online) találkozóra azokat a szerződéseket vagy szerződésmintákat, melyeket a legproblémásabbnak érzel, és a találkozón tüzetesen átvizsgáljuk azokat.

Cégiratok

Közösen megvitatjuk a céges papírok legnagyobb buktatóit, és elemezzük a te céges irataid is. Ha valamin javítanod kell, megtudod, mi a feladatod.

Követeléskezelés

Lépésről-lépésre átbeszéljük a követeléskezelés jogi folyamatát, és azt is, hogy min tudsz változtatni a jelenlegi folyamatodon annak érdekében, hogy mielőbb a pénzedhez juss.

Márkavédelem

Márkád illetéktelen felhasználóktól való védelme nem annyira bonyolult jogi folyamat, mint azt gondolnád. Együtt megkeressük a réseket a márkád védvonalán, és segítünk áthatolhatatlan védjegyet kialakítani!

Hárítsd el a jogi bukkanókat vállalkozásodból, válaszd a kiscsoportos jogi audit pajzsát!

Jelentkezés: Kiscsoportos Jogi audit kisvállalkozóknak

  • alacsony létszámú csoportok
  • élő beszélgetés (személyes vagy online)

  • személyre, cégre szabott tanácsadás

  • időpontegyeztetés és további részletek emailben, a jelentkezést követően

Most mindössze:
48.000 Ft + áfa

Jelentkezés ide kattintva

Ha ideáig eljutottál, az azt jelenti, hogy érdekel az ajánlatunk, ám még nem győztünk meg arról eléggé, hogy erre van szükséged.

Jöjjön hát néhány szám:

Egy ügyvéd óradíja minimum 25.000 Forintnál kezdődik. Egy óra alatt át tudunk olvasni egy szerződést, de a véleményezésre már valószínűleg nem maradna idő.

A kiscsoportos audit során több szerződésed is átnézzük, emellett még három másik terültet is átveszünk. Ez legalább egy munkanapot igényel a részünkről, ami más ügyvédnél legalább 200.000 Forintodba kerülne.

Ehhez képest nálunk most NEGYEDÁRON juthatsz hozzá ugyanahhoz a szolgáltatáshoz.

Ha úgy gondolod, találsz olyan ügyvédet, aki ugyanennyiért elvállalja a céged rendbetételét, bátran zárd be ezt az ablakot. (Ha viszont te is tudod, hogy ilyet úgysem találsz, akkor nincs más hátra, mint jelentkezni.)

Kattints ide a jelentkezéshez